Polo Ralph Lauren Skjorter,Ralph Lauren Online Shop Danmark

For eLong , Cui Guangfu efter sin tiltrædelse har været at skrumpe fronten, i håb om at fokusere mere på hotellet og billetten business, så intensiv , så bestille billetter , og der er ikke noget marked i layoutet. Men konfronteret med den samlede størrelse af 140 mia billetter booking marked eLong naturligvis ikke ønsker at ønsker selvfølgelig ikke , at brugeren uddannelse er stadig i den fase af markedet er den gamle fjende Ctrip slugt ved at give eksklusiv forside løn og købe hotel produkter , for eksklusive tiltrækning billetter med den måde, produktet Polo Ralph Lauren både supplere deres produktkæden , og styrke evnen til at modstå Ctrip vilkår med den måde invasionen , efter en god handel.

Mens eLong og samme proces selv, eLong denne gang måske vente til Tencent aktionærer i vinden, en god skygge træ sad tilsyneladende de gør, er " approach" . Men som Chibi krig , ifølge Pang Tong Cao Sikringsanlæg skib Hunzhao tyede selv til det samme kabel, eLong Polo Ralph Lauren og med den måde, for virkelig at undergrave den kommende fødsel " at bære " , og måske også set , hvor det er nødvendigt, om vi kan Ctrip vellykket gennemførelse af integration.

Indtjening data viser, at i 2013 mængden af ​​eLong nat var 25,8 mio , mens det operationelle plan mere diversificeret Ctrip om disse data ikke overstiger for meget i henhold til sine indtjeningsforventninger datafremskrivningerne groft 36.000.000-39.000.000 kun for værelse Polo Ralph Lauren Og i 2013 på samme måde den store aften omkring 6 millioner, " kunst med " et par nætter i 2013 mellem de to tilsætte 32 mio , eLong og Ctrip reservation på hotellet vil være på samme område størrelsesorden. Jeg tror, ​​det er derfor, Cui Guangfu sagde selvsikkert , "der er veje" de .